Copyright © 2022. All Rights Reserved

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта www.bellapierrebg.com

 

Ако използвате уеб сайта www.bellapierrebg.com се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на bellapierrebg.com (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използувани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. bellapierrebg.com се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използува за различни от горепосочените цели.

Този документ съдържа Общите условия, според които АЛДЕА5 ЕООД предоставя услуги на потребителите си чрез онлайн магазина на адрес в интернет www.bellapierrebg.com, наричан по-долу за краткост МАГАЗИН. Всеки който зареди в ползваното от него техническо устройство интернет адреса www.bellapierrebg.com ще наричаме за краткост ПОТРЕБИТЕЛ.

 

При зареждането на която и да е страница от МАГАЗИНА с вградените хипер-връзки в тях, както и в другите страници на www.bellapierrebg.com или чрез ползването или заплащането на продукти или услуги предлагани от него Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

 

Потребителите се идентифицират с цел определяне на изявлението им за приемане на Общите условия, чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.bellapierrebg.com IP адрес на потребителите, както и друга информация.

 

Правила за използване на сайта

АЛДЕА5 ЕООД, като собственик на МАГАЗИНА ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите от МАГАЗИНА да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да е обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в МАГАЗИНА материали в други сайтове е забранена. Предоставяната услуга от МАГАЗИНА е валидна за Република България.

 

Права и отговорности на страните

Продуктите и услугите в МАГАЗИНА са ограничени само до посочените. АЛДЕА5 ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.

 

Част от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

 

Ограничение на отговорността

МАГАЗИНА, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на МАГАЗИНА. В случай , че в следствие на използването на МАГАЗИНА, или продукти от него от ваша страна доведе до възникването на вреди ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

 

С цел закупуването на продукти или услуги от МАГАЗИНА Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНА използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Понякога ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти или услуги. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

 

Промяна на цени на стоки

МАГАЗИНА има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то МАГАЗИНА има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

 

Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

МАГАЗИНА може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите Съгласно ЗЗП www.bellapierrebg.com Ви предоставя следната информация:

АЛДЕА5 ЕООД , гр. София 1680, ул. Пирински Проход 47Г

Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт .

Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

Начините за Доставка са описани по-долу

Плащане в брой при доставка - наложен платеж Доставката е от 1 до 3 работни дни, считано от датата на заявката. Поръчката се плаща при доставка от куриер. Куриерска фирма RAPIDO и SPEEDY с цени (с ДДС) съответно: - за София - 3.50 лв. - за страната - 5.50 лв.

Плащане с кредитна или дебитна карта VISA или MASTER CARD -? Разплащанията се извършват чрез Борика АД и Уникредит Булбанк , сертифицирана от Visa International за технологиите "Verified by Visa" и "MasterCard SecureCode", които гарантират в максимална степен сигурността на транзакциите. С този метод можете да платите с дебитни и кредитни карти с логото Visa и MasterCard, издадени от български или чужди банки. Visa Visa Verified Master Card Secure Code При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Борика (БОРИКА е дружество, което е национален оператор на плащанията с местни банкови карти и обслужваща организация (Processor Company) за плащания с международни банкови карти на EUROPAY International/MasterCard, VISA International), където трябва да въведете необходимите данни свързани с Вашата карта, за извършване на разплащането. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в www.bellapierrebg.com При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката на картата, използвана от Потребителя .

Плащане по банков път При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на bellapierrebg.com с юридическо лице - фирма АЛДЕА5 ЕООД. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера. При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката, използвана от Потребителя или по начин допълнително уговорен между страните. За плащания по банков път: Получател: АЛДЕА5 ЕООД Банка: UniCredit Bulbank Банков код: UNCRBGSF IBAN : BG45UNCR70001520911730 Основание за плащането: Номер на поръчката

Плащане в брой на каса на EasyPay Необходимо е да си запишете или изпечатате генерираният десетцифрен КОД при поръчката, който получавате на мейла си, да отидете до най-удобното за вас гише на EasyPay и да заплатите сумата. Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

Epay плащане За да използвате системата на Epay е необходимо да имате регистрация в - www.epay.bg Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ

Потребителя има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 (ал.1) от ЗЗП. Това може да се извърши на зададените за контакт в МАГАЗИНА начини. Транспортните разходи при този случай са за сметка на Потребителя и се заплащат на куриера при вземането им за транспортиране обратно на МАГАЗИНА. Платената сума се възстановява на Потребителя според начина на плащане с изключение на транспортните разходи.

 

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстанови заплатената от Потребителя стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Потребителя е упражнил правото си на отказ.

 

След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

 

При несъответствие на получените продукти с поръчаните МАГАЗИНА заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.

 

При липса на поръчни продукти от Потребителя МАГАЗИНА може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако Потребителя откаже да замени продуктите МАГАЗИНА възстановява заплатената сума.

 

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.