Copyright © 2022. All Rights Reserved

ПАЛИТРА КРЕМ-КОРЕКТОРИ

79,00 лв. 35,00 лв.
  • Производител: Bellapierre Cosmetics
  • Кат. номер: 66
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тази коректорна палитра се използвана от гримьорите в продължение на десетилетия, за да премахне несъвършенства чрез използване на цветове, които взаимно се неутрализират. 

С помощта на цветното колело разбираме, че цветовете точно един срещу друг се изключват взаимно; което означава, че прасковеният цвят неутрализира синините, лилавият неутрализира жълтият тен и т.н.

Коректор, използван под фон дьо тена ще направи всяко несъвършенство неоткриваемо.

Приложение:

Жълтият коректор може да се използва за светли и средни тонове на кожата, за да покрие всички синьо-виолетови несъвършенства като тъмни кръгове около очите. Нанесете с четка за коректор върху желаната област и слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте леко да нанесетете с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Прасковеният коректор може да се използва за тъмни тонове на кожата, за да покрие всички синьо-виолетови несъвършенства като тъмни кръгове или синини. Нанесете с четката за коректор в желаната област слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанесете леко с основата на върха на пръстите, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Червеният коректор може да се използва за всеки тен на кожата, за да покрие синьо-зелени несъвършенства като тежки кръгове около очите или синини. Нанесете с четката за коректор в желаната област и слейте с чисти пръсти или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанасяте леко с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Зеленият коректор може да се използва за всеки тен на кожата, за да покрие червени несъвършенства като акне, пъпки и розацея. Нанесете с четка за коректор в желаната област и слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанесете леко с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Лилавият коректор може да се използва за всеки тен на кожата, за да покрие жълти или кафяви несъвършенства като белези или хиперпигментация. Нанесете с четка за коректор до желаната област и слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанесете леко с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Карамеленият коректор може да се използва за светли и средни тонове на кожата, за да контурира тъмни и дълбоки тонове на кожата за покриване на малки несъвършенства. Нанесете с четка за коректор в желаната област и слейте с четка или латексна гъба за грим.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!