ЗА НАС

ЗА НАС

Bellapierre е Новото Поколение Минерален Грим!

През 2010 година Bellapierre Cosmetics навлезе и на българския пазар, ексклузивно представена от АЛДЕА5 ЕООД. 

АЛДЕА 5 е търговска фирма, насочена към внос, дистрибуция и разпространение на висококачествена натурална козметика, предлагаща на клиентите най-доброто за цената.

  

Марката Bellapierre Cosmetics е позиционирана в магазини, салони за красота, дерматологични кабинети, използва се от топ-гримьори. Всички продукти са представени в рекламни дисплеи – практични и съобразени с индивидуалните потребности на клиента.

 

Широкият асортимент от продукти, налични на пазара, е съобразен с нуждите на българския потребител. АЛДЕА5 ЕООД организира семинари и обучения, водени от топ гримьори, както и индивидуално представяне на марката в различните обекти.

 

Bellapierre Cosmetics е една от най-бързо развиващите се компании за минерален грим в света!

 

Основателят на компанията Дейвид Орен е ключов играч в производството на натурална козметика. През своя многогодишен опит той е развил не само една бизнес идея, но и страст за качество и чистота.

 

През 2005 г., като продължение на големия успех на неговата линия Грижа за кожата, Дейвид решава, че е време да продължи напред и да опита нещо ново. Тъй като тенденциите в козметиката се движат в посока естествени, органични продукти, Дейвид започва проучване на една идея и по-специално формирането на нова ниша в козметичната индустрия - Минералният грим. Малко след това BellaPierre е създадена.

 

Bellapierre козметичните продукти са уникални, поради факта, че се произвеждат в собствена фабрика и това дава възможност да се реагира бързо на козметичните тенденции на пазара, разнообразието на цветните пигменти и факта, че нашата продуктова линия минерален грим е базирана на природни съставки и се харесва на всички.

 

Чудили ли сте се как холивудските звезди винаги имат такава безупречна кожа?

 

Холивудските гримьори говорят възторжено за невероятната покривност на минералните продукти. Професионалните козметици използват само минерална основа за специални козметични нужди и защото резултатите са просто удивителни, минералният грим бързо се превръща в избор на всички професионални гримьори.

 

100% натурални и чисти продукти.

 

Жените обичат разнообразието от цветове, но искат гримът им да изглежда естествено. Точно това е, което BellaPierre предоставя - продукти, които сами по себе си изглеждат едва доловими, но правят кожата естествено сияеща и свежа.

 

Ние вярваме в това, че нашият клиент иска и заслужава чистота, качество и добра равностойност за парите си.