Често Задавани Въпроси

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МИНЕРАЛЕН ФОН ДЬО ТЕН BELLAPIERRE?

Bellapierre минералният Фон Дьо Тен съдържа само 4 чисти минерални съставки, които защитават и подхранват кожата:

 • Mica - Минерална слюда или така наречения кварцов пясък, който преминава през финна микронизация и придава блясък.
 • Железен оксид - използва се за създаване на различни цветове и нюанси пигменти при различна температура на микронизация.
 • Титаниев диоксид - минерал с естествени слънцезащитни свойства - когато се добави към грим, осигурява естествен защитен фактор срещу UVA лъчите - SPF 15 - 20.
 • Цинков оксид - минерал с естествени слънцезащитни свойства, придава естествен слънцезащитен фактор срещу UVB лъчите - SPF 15 - 20; притежава охлаждащи, успокояващи и противовъзпалителни свойства.

  Bellapierre минералният Фон Дьо Тен придава естествено сияен здравословен тен, заглажда малките линии и порите, оставяйки кожата да диша. Действа оздравително при кожни проблеми като акне, екзема и розацея и освен това може да се използва непосредствено след лазерни и други разкрасителни процедури.

  Bellapierre минералният Фон Дьо Тен се нанася едновременно като коректор, фон дьо тен, пудра, защитен фактор и финиш пудра. Така вече не се нуждаете от различните продукти поотделно. Вие пестите време, пари и място в несесера си. Той осигурява плътно покритие за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната; не избледнява; не се разтича или размазва. Заради чистият си състав нашият фон дьо тен е дълготраен от 18 до 24 часа и не е необходимо да се подновява. Употребата на една опаковка е минимум 1 година дори при ежедневна употреба.

   

Минералният фон дьо тен:

 • Не съдържа талк, мазнини, пълнители, синтетични оцветители и химикали;
 • Съдържа изцяло натурални съставки;
 • Препоръчва се от дерматолозите;
 • Не запушва и не уврежда порите;
 • Притежава противовъзпалителни свойства;
 • Притежава антиоксидантни свойства;
 • Съдържа UVB и UVA (SPF15);
 • Осигурява перфектно покритие за всеки тип кожа (дори при акне, розацеа или екзема);
 • Има подмладяващ ефект - видимо намалява линиите и бръчиците.

 

Как да почистваме четките си?

Колко често почиствате четките си? Трябва да почиствате четките си по-често, отколкото си мислите.

Четките за грим са 90% от грима. За да имаме безупречно лице, без да получаваме обриви, трябва да поддържаме тези свещени инструменти чисти.

Четките или гъбите за коректор и течни основи трябва да ги почиствате поне веднъж седмично, за да предотвратите натрупване на продукт. И тъй като тези четки се използват на лицето ви, колкото по-чисти са, толкова по-добре. Четките, които се използват около зоната на очите, трябва да се почистват поне два пъти месечно, докато всички останали могат да се мият веднъж месечно, като четката кабуки, използвана за прахообразна основа. Това се дължи на факта, че самият продукт е толкова чист и съдържа само четири високо пречистени минерала, което означава, че в четката няма да бъдат вградени никакви бактерии.

Почистващото средство за четки може да се използва между употребите на четките, например, ако искате да използвате една и съща четка за сенки за два различни вида сенки, тогава почистващият препарат за четки е перфектен. Поставяте количество от почистващия препарат за четка върху хартия и след това завъртете в кръг четката - цветът изчезва веднага и четката веднага ще бъде чиста.

Ако искате да почистите дълбоко четките си, за да се отървете от бактериите, трябва да използвате мек сапун и хладка вода заедно с инструмент за почистване на четка или в чаша за вода.

След приключване на почистващата част, четките трябва да изсъхнат, много е важно да поставите четките плоски, за да изсъхнат. В противен случай четината може да придобие странна форма или капещата вода може да причини вреда на четките.

 • Bellapierre минералният Фон Дьо Тен се нанася едновременно като коректор, фон дьо тен, пудра, защитен фактор и финиш пудра. Така вече не се нуждаете от различните продукти поотделно. Вие пестите време, пари и място в несесера си. Той осигурява плътно покритие за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната; не избледнява; не се разтича или размазва. Заради чистият си състав нашият фон дьо тен е дълготраен от 18 до 24 часа и не е необходимо да се подновява. Употребата на една опаковка е минимум 1 година дори при ежедневна употреба.

   

 

   

  Може ли да се използва грима при кожи, страдащи от акне?

  Нашите продукти са не-комедогенни, така че те са идеални за хора, които са склонни към акне. Цинкът също е противовъзпалителен и някои клиенти ни казаха, че нашите продукти изглежда ускоряват лечебния процес.

  Водоустойчиви ли са продуктите?

  Някои от продуктите ни са водоустойчиви като нашите моливи за очи и устни, както и крем-червилата Kiss Proof. По-голямата част от нашата линия се счита за дълготрайна. Водоустойчивите продукти са описани на нашата уеб страница.

  Съдържа ли нашият фон дьо тен слънцезащитен фактор?

  Да! Всички наши минерални основи имат защитен фактор SPF 15 - 20. Чрез използването на титанов диоксид и цинк, нашият минерален фон дьо тен предлага широкоспектърна UVA и UVB защита.

  Този грим подходящ ли е за всеки тип кожа?

  Да. Нашият грим не съдържа химикали, изкуствени оцветители, бисмут или други пълнители, които са причина за алергии и кожни раздразнения. Много хора, които имат много чувствителна кожа или които са имали терапии като химически пилинг, лазерни терапии, са имали голям успех при използването на нашите продукти.

  Лесно ли се нанася минералният фон дьо тен на Bellapierre?

  Да! Независимо дали сте начинаещи  или професионалисти, ще откриете, че Bellapierre лесно се прилага от всеки. Благодарение на принципа 5 в 1 на нашия минерален фон дьо тен, няма нужда да отделяте много време за нанасяне на грима. В няколко прости стъпки ще бъдете навън с безупречен външен вид, който ще продължи през целия ден!

  Той е 5 продукта в 1:

  • коректор;
  • фон дьо тен;
  • SPF;
  • пудра;
  • финиш пудра.

  Изпозвайте капачката като палетка, в която да изсипете малко количество, прикрийте недостатъците с коректорната четка, след което нанесете с кръгови движения, използвайки кабукито за перфектно покритие.

   

  Бананова фиксираща пудра или Финиш пудра?

  Когато става въпрос за грим, има голяо колебание между фиксираща бананова пудра и финиш пудра. Въпреки че изглежда, че всяка пудра прави едно и също нещо, всяка има свое специфично приложение.

  Какво е фиксираща пудра?
  Фиксиращата пудра се използва за фиксиране на основата ви за грим, така че да е по-дълготрайна. Фиксиращата пудра абсорбира излишните мазнини в кожата ви, или от течната основа, предотвратява разтичането на грима ви. Фиксиращите пудри могат да бъдат полупрозрачни или оцветени, за да съответстват на цвета на кожата ви.

  Какво представлява финиш пудрата?
  От друга страна, финиш пудрата се използва върху завършения ви грим, за да заглади фините линии и порите и действа като филтър за създаване на безупречен вид. Въпреки че финиш пудрите не са предназначени за ежедневна употреба, те са чудесни, когато сте пред ярки светлини и камери, тъй като помагат за предотвратяване на лъщенето от светкавиците на камерата. Това е особено вярно, ако се използва HD Finishing Powder, тъй като те са специално проектирани да се използват с камери с висока разделителна способност.  Каква пудра да използвам?
  В Bellapierre препоръчваме да използвате нашата минерална основа на прах, която работи както като основа, така и като фиксираща пудра за ежедневна употреба. Ако ще сте на сцена или пред ярки светлини и камери, препоръчваме да използвате нашата полупрозрачна HD финиш пудра, за да завършите външния си вид.
  Минерален Грим за Безупречна Кожа